ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΦΙΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ

Η ΦΕΚ-ΤΜΗΜΑ ΠΑΦΟΥ καθιερώνει από φέτος την εκδήλωση «Έκθεση Παφιτών Φωτογράφων». Ο βασικός σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να δοθεί η ευκαιρία σε φωτογράφους που ζουν στην επαρχία Πάφου να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό μέσα από μια οργανωμένη ομαδική έκθεση. Κατανοώντας τις δυσκολίες που ο καθένας μπορεί να αντιμετωπίζει στην διοργάνωση προσωπικής έκθεσης φωτογραφίας και γνωρίζοντας ότι αρκετοί συμπολίτες μας ασχολούνται με τη φωτογραφική τέχνη, αποφασίσαμε να οργανώσουμε την έκθεση αυτή.

Στην έκθεση μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι φωτογράφοι που ζουν στην επαρχία Πάφου (μέλη και μη μέλη της ΦΕΚ). Η ΦΕΚ-ΤΜΗΜΑ ΠΑΦΟΥ θα προμηθεύσει τους φωτογράφους με κάδρα για την τοποθέτηση των φωτογραφιών, θα αναλάβει την εκτύπωση των φωτογραφιών (ώστε να υπάρχει ομοιογένεια), θα παραχωρήσει την αίθουσα και θα οργανώσει τα εγκαίνια της έκθεσης (δεξίωση, ομιλίες). Οι εκτυπωμένες φωτογραφίες θα δοθούν στους φωτογράφους μετά το τέλος της έκθεσης. Τα κάδρα ανήκουν στη ΦΕΚ-Πάφου. Η επιλογή για τις φωτογραφίες ανήκει αποκλειστικά στον κάθε φωτογράφο.

Ο φωτογράφος πρέπει να είναι ο πνευματικός δημιουργός των έργων που θα υποβάλει και θα φέρει την ευθύνη (να έχει εξασφαλίσει άδεια) για   πρόσωπα που εικονίζονται. Φωτογραφίες με προσβλητικό περιεχόμενο δε θα γίνονται δεχτές.

Κάθε φωτογράφος μπορεί να εκθέσει από 4-6 φωτογραφίες του (ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων). Ο εκθεσιακός χώρος περιορίζει σε συγκεκριμένο αριθμό τις φωτογραφίες που μπορούν αν εκτεθούν, για αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Το δικαίωμα συμμετοχής (περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που αναγράφονται στην προηγούμενη παράγραφο) στην ομαδική έκθεση είναι:

30 Ευρώ για μέλη της ΦΕΚ.

40 Ευρώ για μη μέλη της ΦΕΚ.

Για να «κλείσει» μια θέση, ο φωτογράφος θα πρέπει να:

  • στείλει τις φωτογραφίες του στο email: fekpaphos@gmail.com σε ανάλυση μεγαλύτερη από 2000pixels η μεγαλύτερη πλευρά (στα 300dpi),
  • πληρώσει το δικαίωμα συμμετοχής.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή συμμετοχών: 30 Σεπτεμβρίου 2015 (εκτός και αν οι θέσεις γεμίσουν νωρίτερα). Η έκθεση θα γίνει τέλη του Νιόβρη.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 99428868, 99771517

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s