ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

559548_10203870695879991_6929131962547447529_nDOWNLOAD INFO

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Τα σεμινάρια απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε πιο προχωρημένους που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στην καλλιτεχνική φωτογραφία. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η καλλιέργεια της αισθητικής αντίληψης και η αποτύπωση μιας προσωπικής οπτικής και ατομικής έκφρασης.

Στόχοι σεμιναρίων:

  • Εισαγωγή στην καλλιτεχνική φωτογραφία και στην ανακάλυψη της προσωπικής φωτογραφικής αναζήτησης.
  • Η ιστορία της φωτογραφίας μέσα από τους σημαντικότερους φωτογράφους
  • Καλλιέργεια της προσωπικής αισθητικής και οπτικής αντίληψης. Προβολή, ανάλυση και ερμηνεία φωτογραφιών των συμμετεχόντων.
  • Προσέγγιση της δημιουργίας προσωπικού portfolio.
  • Κριτική ικανότητα απέναντι στην φωτογραφία.


Δομή:

1η μέρα
Παρουσίαση της δουλειάς του Λουκά Βασιλικού -Συζήτηση. Παρουσίαση του κάθε φωτογράφου ξεχωριστά-Συζήτηση. Παρουσίαση μεγάλων φωτογράφων Παράδοση εργασίας στους συμμετέχοντες: Δίνεται ένα θέμα για φωτογράφιση πάνω στο οποίο θα δουλέψουν για την επομένη μέρα. Βίντεο με φωτογραφικό περιεχόμενο.

2η-3η μέρα
Παρουσίαση της άσκησης από όλους τους φωτογράφους-Συζήτηση Παρουσίαση μεγάλων φωτογράφων Παράδοση εργασίας στους συμμετέχοντες: Δίνεται ένα θέμα για φωτογράφιση πάνω στο οποίο θα δουλέψουν για την επομένη μέρα. Βίντεο με φωτογραφικό περιεχόμενο.
4η μέρα
Παρουσίαση της άσκησης από όλους τους φωτογράφους-Συζήτηση Παρουσίαση του πορτφόλιο του κάθε φωτογράφου βασισμένο στις επιλογές από όλες τις μέρες για να ξεκαθαρίσουν την οπτική που οι ίδιοι χάραξαν.

Βασικές Πληροφορίες:
Καλλιτέχνης – Ομιλητής: Λουκάς Βασιλικός / Lukas Vasilikos
Χρόνος: Παρασκευή 15 ως Δευτέρα 18 Μαϊου 2015 (4 μέρες)
Χώρος διεξαγωγής: Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Πάφος.
΄Ωρα έναρξης σεμιναρίων: 5μ.μ.
Διοργάνωση: ΦΕΚ ΠΑΦΟΥ
Πληροφορίες για τον καλλιτέχνη/εισηγητή:  http://lukasvasilikos.com/

Περιορισμένος αριθμός θέσεων: Για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου απαιτείται ελάχιστος αριθμός 8 συμμετεχόντων. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 13 άτομα.  

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 8 Μαρτίου 2015 στο email: fekpaphos@gmail.com ή στο τηλέφωνο: 99428868. Με τη δήλωση συμμετοχής πρέπει να καταβάλλεται προκαταβολή €50. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης της θέσης σε αργότερο χρόνο.

Κόστος
:
€160 (για κρατήσεις θέσεων μέχρι τις 8 Μαρτίου 2015)
€180 (για κρατήσεις θέσεων μετά τις 8 Μαρτίου 2015)
Συμπεριλαμβάνονται σνακς και καφές για κάθε μέρα των σεμιναρίων.